Kisfocisok Húsvét-kupája

   Az elmúlt hétvégén, vagyis nagyszombaton zajlott a 2000 január 1. után született kisfocisták Gyergyó körzeti bajnoksága az úgynevezett Húsvétkupája, a szárhegyi Bethlen Gábor Általános Iskola szervezésében,amelyen képviselve volt az Elekes Vencel Általános Iskola is.

   A labdarúgó tornán 12 csapat vett rész közel 150 kisfotbalistától volt hangos a helyi sportcsarnok,akik.Jó hangulat és kedv kisérte a rendezvényt. Lelkes csapatok játszottak egymás közt a fair play szellemében érdekes és érdemes megemliteni,hogy a mérkőzések alatt nem történt egyetlen durva szabálytalanság sem.Nehéz feladat várt ránk, a D jelzésű csoportba kaptunk  besorolást, ahol a gyergyószentmiklósi Fogarasi Mihály Általános Iskola csapata,valamint  az alfalvi Sövér Elek Általános Iskola csapata várt  ránk, ez volt a halál csoport ahogy szokták a nevezni.

   A csoport küzdelmeken 100%-os teljesitménnyel jutottunk tovább a legjobb négyközé jutásért  Ditróval talákoztunk  itt rendes játékidő lejárta után döntetlen volt az állás,következtek a büntetőrúgások, ahol a kapusunk kitűnő teljesitményt nyújtott igy a legjobb négy közé kerültünk. Itt ismét Alfaluval kellett játszani ezúttal nem sikerült legyőzni,igy következett a  kisdöntő a házigazda Szárhegy csapatával,de már látszott a fáradtság a fiúkon, hiszen kevés pihenő  is jutott,még az első félidőben vezettünk egy góllal de már nem tudtuk tartani az eredményt igy vereséggel zártunk a negyedik helyen. Látszott a csalódottság  mindenkin, de ez is egy kitűnő eredmény.

Eredmények:

Újfalu-Alfalu 1-0 Gólszerző: Kozma Zoltán

Gyergyó Fogarasi- Újfalu 1-2  Kozma Zoltán, VeresTihamér

Negyeddöntő

Újfalu-Ditró 1-1 Büntetőkkel 2-1 Gólszerzők: Kozma Zoltán,Veres Tihamér,Kozma Emil

Elődöntő

Alfalu-Újfalu 3-0

Harmadik helyért

Újfalu-Szárhegy1-3 Gólszerző:Kozma Zoltán

fociszarhegy

A csapat tagjai:Elekes Balázs Krisztián, Kozma Zoltán, Veress Tihamér, Simon Tamás, Kozma Emil, Barabás Hunor, Elekes Ervin, Jakab István, Elekes Rajmund, Nagy Balázs, Fákó Norbert, Erszény Arnold

Zsiroskenyér hagymával, borvizzel a szervezők jóvoltából mindenkinek jutott amennyi belefért

fociszarhegy2

Share

Kiegészítő információk