Achiziții publice

Achiziții directe anul 2017

 

Tip anuntCumparari directe
Tip contractFurnizare
Denumirea achizitieAchizitia de materiale cosumabile de tip toner pentru anul 2017,pentru SC.GIMNAZIALA ELEKES VENCEL SUSENI.
CPV30230000-0-Material informatic (Rev.2)
Descrierea contractuluiPentru asigurarea conditiilor optime pentru desfasurarea activitatilor in cadrul scolii se folosesc imprimante,pentru care sunt necesare cartuse si tonere,respectiv servicii de reincarcare tonere imprimanta.
Valoarea estimata fara TVA5000.00 RON
Conditii contractAcordul cadru se va incheia pentru anul 2017,preturile pentru unitatile de masura a produselor vor fi cele declarate in oferta,linia de credit pentru anul 2017 va fi de max 5000 lei fara TVA.Comenzile vor fi emise in functie de necesitati,nu se va stabili un nivel minim pentru valoarea comenzilor si numarul comenzilor in cursul anului.Se accepta termene de livrare de max.24 ore de la emiterea comenzii.Pretul trebuie sa contine transportul pana la destinatia autoritatii(Sc.Gimn.Elekes Vencel,Suseni Nr.1084)Oferta trebuie sa contine Propunerea financiara va contine valoarea fiecarui produs exprimat pentru unitate de masura(1 buc)si totalul ofertei,exprimat in lei,fara TVA.
Conditii participarePoate participa orice operator economic interesat care este inregistrat in SEAP si depune o oferta in limba romana.
Criterii adjudecarePretul cel mai scazut.Pretul luat in considerare va fi totalul preturilor exprimate in unitate de masura conform formularului de oferta.Va fi selectata oferta care a fost transmisa in timp util la adresa de email : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. pana la data stabilita in anuntul de publicitate,respectiv 07.02.2017 si are pretul cel mai scazut.Astfel autoritatea contractanta va selecta ofertele disponobile in CatalogulElectronic de pe www.e-licitatie.ro,cu mentiunea (la punctul DESCRIERE,dupa descrierea serviciului)"conform anuntului de publicitate nr._______",pentru"Achizitia de materiale consumabile de tip toner pentru anul 2017,pentru Sc.Gimn.Elekes Vencel Suseni.
Termen limita primire oferte07.02.2017
Informatii suplimentareOperatorii economici interesati vor putea accesa si descarca Documentatia de atribuire,de pe site-ul scolii www.evencel.ro.Pentru informatii suplimentare si clarificari va rugam sa va adresati la adresa de e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. de depunere a ofertei: Oferta financiara:in catalogul electronic din SEAP si la adresa de email Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,pana la 07.02.2017.

Formular de oferta tonere pentru anul 2017

Share

Kiegészítő információk