Őrzők a végeken VII. irodalmi pályázat

Pályázati felhívás 

A csíkszeredai Nagy Imre Általános Iskola idén is meghirdeti Őrzők a végeken című irodalmi pályázatát Hargita megye általános iskolásai számára.

Pályamunkákat a következő kategóriákban várunk:

I. - IV. osztályosok: I/A  mese, I/B  vers, I/C  novella,

V. - VIII. osztályosok: II/A  mese, II/B  vers, II/C  novella.

Kérjük, hogy az 5 példányban beküldött pályaműveken csak a JELIGE (pl. Tulipán) és a KATEGÓRIA (pl. II/B felsős vers) szerepeljen. Minden pályamunka legtöbb 1,5-ös sorközzel gépelt 3 oldalas alkotás lehet. A munkák mellé lezárt borítékban kérjük mellékelni a pályázó adatlapját, a következő adatokkal: jelige, kategória, mű címe, pályázó neve, életkora, osztálya, iskolája neve, település, (pl. Tulipán, II/B felsős vers, A csepűrágó, Pál Éva, 13 éves, VI. osztály, Nagy Imre Ált. Isk., Csíkszereda). Az adatlapot tartalmazó lezárt borítékon szerepeljen a jelige és a kategória.

A legjobb alkotásokat kategóriánként díjazzuk, és kötetben megjelentetjük. A díjazás időpontjáról az iskolákat értesítjük.

Beküldési határidő: 2013. január 25. (postai bélyegző dátuma).

Csak azokat a munkákat fogadjuk el, amelyeket elektronikus levél formájában is elküldik az alábbi e-mail címre:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., ugyaneddig az időpontig.

 

(Bedő Aranka magyartanár)

Forrás: http://www.nagyimreiskola.ro

Share

Kiegészítő információk