Uncategorised

2021/2022-es tanév előkészítő osztályaiba történő beiratkozás

Tudnivalók a 2021–2022-es tanév előkészítő osztályába történő beiratkozásról

Share

Hirdetés - Anunț

licitFB

anunt

Share

Mennyből az angyal karácsonyi szavalóverseny

Iskolánk 2019 decemberében ismét megszervezte a Mennyből az angyal karácsonyi szavalóversenyt, melynek már több mint húszéves hagyománya van az intézmény történetében. Az esemény minden évben szorosan kapcsolódik a karácsonyhoz, és versenyjellege mellett mindig igyekszünk egy kis ünnepi hangulatot, meghittséget varázsolni, készülni Jézus születésére.

Share

Bővebben...

Újabb élmények irodalomórán

       A tekerőpataki ötödik és hatodik osztályosok egy-egy nagyobb fejezetet kreatív feladatokkal zártak le. A befektetett munka meghozta gyümölcsét, fantasztikus alkotások születtek, a gyerekek büszkék alkotásaikra. Úgy gondolom, ebbe az esetben a képek többet elmondanak.

      Az ötödik osztályosok plakátokat készítettek, amelyben a Túl a Maszat-hegyen című verses meseregény helyszíneit örökítették meg saját elképzelésük szerint.

        

       A hatodik osztályosok, mivel már kicsit nagyobbak egy komolyabb projekttel készültek és az Alma című regény helyszíneit egy-egy makett bemutatásával tették szemléletesebbé.

Share

SzékelyKapuk-ZöldKapuk „ című nemzetközi verseny

Idén is benevezett a Tarisznyás Márton Általános Iskola V-VIII osztályos tanulókkal a SzékelyKapuk- ZöldKapuk című nemzetközi Betlehemes versenyre Kolumbán Csilla hitoktató vezetésével.

Share

Bővebben...

Kiegészítő információk