Újabb didaktikai eszközökkel gazdagodott a gyergyóújfalvi Elekes Vencel Általános Iskola

A közelmúltban mindennapi életünkben jelentős változások követeztek be. A járványhelyzet mindannyiunk életét jelentős mértékben befolyásolta, évek óta őrzött hagyományainkon, szokásainkon kénytelenek voltunk változtatni. Ez az egyetlen járható út, melynek segítségével többet tehetünk saját magunk és mások egészségéért.

A járványügyi helyzet az iskolai életben is jelentős változásokat hozott. A gyergyóújfalvi Elekes Vencel Általános Iskola ebben a mindenki számára új és szokatlan helyzetben is megpróbál mindent megtenni diákjaiért, pedagógusaiért. Ebből a meggondolásból az iskola pályázatot nyújtott be a Katorzsa egyesület által a Hargita Megye Tanácsához, az ifjúsági tevékenységeket támogató program keretében kértek anyagi támogatást. Hargita Megye Tanácsa kedvezően bírálta el az egyesület kérését, így az intézmény 1400 ron értékű támogatásban részesült. A támogatás révén sikerült vasalókkal, vasalódeszkákkal, illetve vésőkkel felszerelni az iskola technológia szaktermét. Az eszközök átadására 2020. november 5-én került sor. Őszintén reméljük, hogy ezeket az eszközöket hamarosan kézbe vehetik a gyerekek is.

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Hargita Megye Tanácsának az anyagi támogatásért, amivel nagy mértékben hozzájárulnak a gyergyóújfalvi diákok iskolai életének szebbé tételéhez.

                                                                         Laczkó-Dobos Hajnal, pályázati felelős

Share

Kiegészítő információk