Újfaluban fociztak az iskolások

Focibajnoksággal indult a tanév az Elekes Vencel Általános Iskolában. A négycsapatos Őszi Katorzsa Kupán a következő iskolák csapatai mérték össze tudásukat: a gyergyóremetei Fráter György Általános Iskola, a ditrói Siklódi Lőrinc Általános Iskola, a tekerőpataki Tarisznyás Márton Általános Iskola, valamint a házigazda, az Elekes Vencel Általános Iskola. A kisfocisokon látszott, hogy nemrég érkeztek vissza a vakációról, de annak ellenére nagyon sok gól született.

A körmérkőzés eredményei és a végső rangsor: Újfalu - Remete 6-1, Tekerőpatak - Újfalu 1-1, Ditró - Remete 0-7, Tekerőpatak - Remete 3-3, Újfalu - Ditró 6-0, Tekerőpatak – Ditró 12-2. A kialakult eredmények alapján, I. helyen az újfalvi Elekes Vencel Ált. Isk. csapata végzett (Kedves Botond.), a II. helyen a tekerőpataki Tarisznyás Márton Ált. Isk. (Kolumbán Csaba), a III. helyen a remetei Fráter György Ált. Isk. (Jánosi János), a IV. helyen pedig a ditrói Siklódi Lőrinc Ált. Isk.(Gál Elemér). A legjobb csatár címet Portik Lóránd (Remete) kapta, a legjobb hátvéd Bajkó Adorján (Ditró), a legjobb kapus Koós Gerő (Újfalu), a gólkirály pedig Koós Krisztián (Tekerőpatak) lett.

 A csapatok helyezések szerint kupákat, okleveleket vihettek haza, a legjobb játékosok pedig emlékérmeket és oklevelet kaptak. A torna végén az az ötlet fogalmazódott meg, hogy ezentúl két alkalommal legyen megszervezve a Katorzsa Kupa: egy őszi, valamint egy tavaszi bajnokság keretén belül.

Köszönetünket fejezzük ki a Communitas Alapítványnak, a Katorzsa Egyesületnek és az Elekes Vencel Általános Iskolának.

 

 

Kedves Botond

 testnevelő tanár

 

kupa kep

Share

Kiegészítő információk