„Boldog Iskola” lettünk!

      box boldogiskola palyazat 1

           A  „Boldog Iskola” cím elnyerése pályázati úton történik, amelyet a Jobb Veled a Világ Alapítvány hirdetett meg magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára.

Iskolánk októberben csatlakozott a Boldogságóra programhoz, erről olvashattunk a http://www.evencel.ro/index.php/boldogsagora oldalon.

Jelen pillanatban öt osztályban alkalmazzuk a Boldogságórák programját és reméljük, hogy a továbbiakban más osztályok is csatlakoznak e programhoz.

          A pályázatot Kosután Laura tanácsadó írta meg Simon Katalin és Szőcs Hajnalka tanárnők segítségével.

 Elnyertük a pályázatot, így hát  „Boldog Iskola” lettünk és részt vettünk e cím díjátadó ünnepségén, melyet 2017. január 19-én, Sepsiszentgyörgyön szerveztek meg.

E címmel egy évig büszkélkedhet az iskolánk, majd újabb pályázattal lehet meghosszabbítani e kitüntetést.  A kitüntetést és a szakmai csomagot közösen vettük át: Szőcs Hajnalka, Bálint Melinda-Andrea és Kosután Laura. Az ajándék 5 könyvből álló Boldogságóra könyvcsomagot, egy személyiségfejlesztő kártyajátékot és egy zenei CD-t tartalmaz. Jó szívvel ajánljuk bárkinek ezek megtekintését.

      A jó hangulat a díjátadón is jelen volt, mint a boldogságórákon. A mosoly, a derű és a vidámság mindenkivel kezet fogott és a díjátadás végén, mind dalra fakadtunk Bagdi Bella énekesnővel, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnökével.

xxx

Bálint Melinda 

Share

Kiegészítő információk