Angyalok jateka

Angyalok játéka a szeretetért

          A Gyergyói Hírlap és a Vöröskereszt gyergyószentmiklósi kirendeltsége szervezésében az Angyalok játéka valójában egy olyan ajándékozási akció, mely a legcsekélyebb befektetést sem igényli, de a benevezett gyerekek egymásnak szerezhetnek határtalan örömet.

         Ha ajándékozó kedvű és a meglepetéseket szívesen fogadó gyerek vagy, akkor nem kell egyebet tenned, mint kiválasztani néhány játékot a sajátjaid közül, melyeket már nem használsz, de még nagyon jó állapotban vannak. Ha lehetőséged van, tégy melléje egy-két, szintén jó állapotban lévő ruhát, könyvet, színes ceruzát, édességet – mindenképpen olyan dolgokat, melyeket te is szívesen fogadnál. Az egész csomag ne legyen nagyobb egy cipősdoboznál. Ha ezzel megvagy írd rá a dobozra a nevedet, az életkorodat, valamint hogy az általad összekészített csomagot milyen életkorú gyereknek, illetve hogy kisfiúnak vagy kislánynak ajánlod.

         Csomagodat beviheted naponta a Vöröskereszt székhelyére (Korona udvara) naponta 14-16 óra között, illetve elhozhatod személyesen december 14-én, a Korona nagytermében tartandó ajándékozó ünnepségre, délután 5 órakor.

         A Gyergyói Hírlap és a Vöröskereszt által meghirdetett Angyalok Játéka program a teljes Gyergyói-medencét lefödi, így várjuk a környező településen élő gyerekek jelentkezését is.

          A gyergyószentmiklósi Vöröskereszt vezetősége

Share

Kiegészítő információk