Tudj többet, légy jobb! gyergyóújfalvi iskola V-VIII. A IV. nap összefoglalása

     Pénteken már vakációs hangulat uralkodott az iskolában, hisz utolsó napja volt a Tudj többet, légy jobb! hétnek Mivel a gyerekek körében köztudottan nagy népszerűségnek örvend a testnevelés, illetve a sport, ezért a rendhagyó hetünk IV., és egyben utolsó napját a sportnak szenteltük. A napot egy előadással indítottuk, amelynek keretében  a sport tisztaságáról, az utóbbi évek világrekordjairól, valamint a teljesítménynövelő szerekről és azok egészségre gyakorolt hatásairól volt szó.

pentek58 0

   Ezután meghívottunk, Takács Szabolcs sportoló atléta, maratonfutó, beszámolt az általa művelt sportág szépségeiről, nehézségeiről, eredményeiről, és képekkel illusztrálva bemutatta egyik heti edzéstervét is. Néhány érmet is közszemlére tett. Sikert aratott a gyerekek körében. Szabolcs hangsúlyozta a mozgás fontosságát.  

pentek58 1

   Az előadások végeztével kezdődött a diákok floorball bajnoksága, amely a tornateremben zajlott, osztályonként külön lányok és fiúk között. Sportszerű mérkőzések zajlottak, mindenki nyerni akart, ez pedig jót tett a hangulatnak. 

 

pentek58 3

Rangsor lányok

I. hely VI. A.O

II. hely VIII. B.O

III. hely VII.O

IV.hely VI. B.O

 

 Rangsor Fiúk

I. hely VIII. B.O

II. hely VI. A.O

III. hely VI. B.O

IV. hely VII.O

   A heti program zárásaként következett a tanár- diák foci mérkőzés, ahol a papírforma igazolódott, hisz a tanárok győztek 7-1 arányban. Egy sikeres, programokban gazdag héten vagyunk túl

A nap fényképei itt megtekinthetők

Share

Kiegészítő információk