Mennyből az angyal karácsonyi szavalóverseny

Iskolánk 2019 decemberében ismét megszervezte a Mennyből az angyal karácsonyi szavalóversenyt, melynek már több mint húszéves hagyománya van az intézmény történetében. Az esemény minden évben szorosan kapcsolódik a karácsonyhoz, és versenyjellege mellett mindig igyekszünk egy kis ünnepi hangulatot, meghittséget varázsolni, készülni Jézus születésére.

 

A 21. karácsonyi szavalóversenyen összesen 36 diák vett részt, akik szebbnél szebb karácsonyi költeményeket szavaltak el a közönségnek. A versenyző diákok három kategóriában méretették meg a tudásukat. (III-IV. osztály, V-VI. osztály, VII-VIII. osztály). Minden kategóriában I., II., III., díjat, illetve dicséretet osztott ki aaz öttagú zsűri. Ezúton is köszönjük operatív munkájukat!

A díjazott diákok értékes könyvadományban, oklevélben részesültek, melyért hálás köszönettel tartozunk a Communitas Alapítványnak. Az Alapítvány 500 lejes támogatásban, illetve könyvadományban részesítette az iskolánkat, így számos értékes díjat adhattunk át diákjainknak. 

Ugyanitt szeretnénk megköszönni Gyergyóújfalu Polgármesteri Hivatalának azt a sok szép könyvet, amelyet szintén adományként kaptunk, és amellyel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az értékes könyvcsomagokkal örömet szerezhessünk a diákjainknak.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott bennünket, hogy ez az esemény létrejöhessen!

Reméljünk, hogy jövőre is lesz lehetőségünk megszervezni a szavalóversenyt, ezzel örömet, és karácsonyi békét hozni a gyermekeink szívébe!

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk